Om Sista Tidens Bedrägerier

Studierna av Sista Tidens Bedrägerier är ett resultat av att den Helige Ande har avslöjat många sanningar för mig under de senaste två åren.

Mycket av informationen på den här webbplatsen har lärts ut under 1800 år av de stora teologerna, men det är bara under de senaste århundradena som Messias Kyrka har förlorat sanningen om profetiornas uppfyllelse.

I 2 Timoteus 4: 3-4 varnade Paulus oss: “Det ska komma en tid då människor inte längre står ut med den sunda läran utan samlar åt sig mängder av lärare efter sina egna begär, så som det kliar i deras öron att få höra. 4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.

Bara för några år sedan var jag en Kristen som helt enkelt trodde på vad mina pastorer hade lärt mig om sluttiden.

Vad de lärde matchade vad min John MacArthur Studie Bibel säger, som matchade med vad jag hör populära pastorer som David Jeremiah och Chuck Swindoll undervisa.

De har varit på seminarium, så de visste säkert de riktiga förklaringarna till profetian.

Det fanns ingen anledning att tvivla på dem …

Ända till den Helige Ande ledde in mig på en resa som avslöjade hur Bibeln förklarar profetiornas uppfyllelse, vilken är motsatt de läror som undervisas idag.

Anden lade på mitt hjärta att leta efter teologer som inte hade blivit korrumperade av alla bedrägerier, som verkligen har tagit ett fast grepp under det senaste århundradet.

Det bästa verktyget som Anden lade i min väg är SwordSearcher Bible-mjukvaran, eftersom den ger mig enkel tillgång till bibelkommentarer från de bibelkunniga från 17 och 1800-talet, till exempel:

  • Albert Barnes anteckningar om det Nya och Gamla Testamentet.
  • John Calvins kommentarer.
  • Adam Clarkes kommentar till Bibeln.
  • Kommentar från 1599 års upplaga av Genève bibeln.
  • John Gills exposition av hela bibeln.
  • Jamieson-Fausset-Brown Kommentar kritisk och förklarande på hela Bibeln.
  • Matthew Henry Hela Bibeln Kommentar.
  • Matthew Poole Kommentar till den Heliga Bibeln.
  • John Wesleys Bibelnoter.

Jag är välsignad att stå på dessa stora teologers axel, som har lärt mig så mycket om Elohims ord.

Du kan hitta några av deras kommentarer på www.studylight.org/com/ men SwordSearcher låter dig snabbt läsa igenom alla kommentarer om en viss passage. Och det ger dig Strongs ordlista, en bibelordlista och mycket mer.

Andra människor som Elohim har lagt i mitt liv under de senaste åren är:

Henry Grattan Guinness, som skrev Romanism and the Reformation: From the Standpoint of Prophecy som ger förklaringen till profetiorna i Daniel, i 2 Tessalonikerbrevet 2, i Johannesbreven och Uppenbarelseboken. Det är en utmärkt studie som avslöjar det Heliga Romerska Riket och dess roll i sista tidens Bibliska profetior. Klicka här för att läsa den online .

Ralph Woodrows bok Great Prophecies Of The Bible täcker Kristi återkomst, Matteus 24, Daniels 70-veckor och antikrist. Mycket rekommenderad läsning!

Pastor Samuel Pestes, som skrev “The Stonecutter’s Bride “, “Ancient Nation’s Rise to Strike Again ” och “Abraham’s Message To The 21st Century“; Pastor Sam har haft stor inverkan på mina trosuppfattning om Daniels profetia om de 70-veckorna och Jesu nya förbund som uppfyllandet av det eviga förbund som Gud slöt med Abraham.

Pastor Steve Wohlberg. Steve är en Sjundedags Adventist och även om jag inte håller med om vissa SDA-övertygelser, är hans lärdomar om Sista Tidens Villfarelser om Uppryckandet, Vedermödan, antikrist och Israel, Bibliskt sunda.  Klicka här för att se hans videoklipp . Klicka här för att läsa om sin End Times Delusions-bok .

Robert Carignolas bok “The Present Reign Of Jesus Christ” förklarade mycket av Uppenbarelsbokens fullbordande.

Phillip Mauros studie “The Seventy Weeks and the Great Tribulation” lärde mig så mycket om uppfyllandet av Daniels profetia om de 70-veckorna, profetian i Daniel 11 och 12 och Jesu predikan på Olivberget.

Charles A. Jennings bok “The Book Of Revelation: From An Israelite And Historicist Interpretation

Victor McGowans bok “The Revelation and the History of Christendom: Prophecy Fulfilled to the End of Our Time

Jag har spenderat många hundra timmar genom att läsa igenom många böcker och kommentarer, lyssnat på många ljudfiler och titta på många videoklipp.

Vissa bibelkommentarer, till exempel från John Gill, är extremt detaljerade och långa.

De flesta människor är för upptagna att läsa dessa böcker och titta på videofilmerna, så Anden använder mig för att göra förklaringarna mer koncisa och lätta att läsa.

Målet med denna webbplats är att lära ut hur bibeln definierar profetior och för att visa uppfyllandet av många av profetiorna.

Det bästa sättet att upptäcka en falsk Dollarsedel är att veta hur den riktiga ser ut, då är de falska lätta att upptäcka.

Samma sak gäller profetian. När du noggrant studerar Bibeln så att du vet hur den definierar termer och hur den avslöjar dess uppfyllelse; när en Pastor undervisar i strid med dessa saker, vet du att de undervisar falsk profetia.

Så vem är då jag och vad ger mig befogenhet att lära ut dessa saker?

Jag är inte Sjundedags Adventist, även om jag har lärt mig från några SDA-lärare som noggrant studerar profetia.

Jag växte upp i en Kristen familj och deltog i Baptistkyrkor under min ungdom. Och tilltalades sedan av vers-för-vers studierna vid Calvary Chapel Kyrkor.

Men idag är jag inte med något kyrkosamfund, eftersom Anden under de senaste åren har fått mig att förstå att det mesta av vad mina pastorer hade lärt mig inte är Biblisk.

Det inkluderar deras futuristiska förklaringar av profetians uppfyllande; men det inkluderar också sedvänjan av hedniskt firande av Kristna helgdagar som Påsk och Jul, som fienden skapade för att ersätta Faderns sju heliga festdagar, vilken Messias uppfyller för att friköpa sitt avskilda folk.

Det inkluderar att lära att King James och andra bibelversioner ersatte Faderns personliga förbundsnamn, Yahuah, med Gud och Herre.

Det inkluderar att lära att namnet Jesus är den Grekiska varianten av namnet Messias i den Romerska Kristendomen, men hans sanna namn är Yahusha, vilket betyder “Yahuah räddar”.

Du kan läsa om den delen av min lärande resa på The Falling Away of 2 Thessalonians 2 studie serie.

Jag kallar mig inte en Kristen längre, bara en följare till Fadern, Yahuah och hans Son, Yahusha.

Obs! Denna Sista Tidens Bedrägerier (End Times Deceptions) webbplats använder King James verser med Gud och Jesus, eftersom poängen med denna webbplats är att lära profetians uppfyllelse. Om jag använder namnen Yahuah och Yahusha, ger det bara folk en anledning att klicka bort, och då lär de sig inte något.

Länkar tillhandahålls till The Falling Away of 2 Thessalonians 2 så att Anden kan vägleda människor till att se sanningen när de är redo att ta emot det.

Det finns många bedrägerier som avslöjas på denna webbplats, och jag har funnit att du inte kan överväldiga människor med allt på en gång. Jag litar på att Anden leder dem. Och tack och lov får många sin ögon öppnade för dessa sanningar!

Jag har inte gått på seminarier eller gått någon bibelskola.

Jag är helt enkelt ett barn till den Högste, som har Den Heliga Bibeln som min guide och Hans Ande som min lärare.

Jag har överlämnat mitt liv till att lära och undervisa Hans sanning om profetian, och jag arbetar heltid i detta ämbete.

Jag tror att Fadern ger mig många insikter eftersom jag hungrar efter att lära känna sanning, så att Han blir förhärligad och fienden blir besegrad.

Ordspråksboken 2:1-5 säger: “Min son, om du tar emot mina ord och bevarar mina bud inom dig 2 så att ditt öra lyssnar till visheten och du böjer ditt hjärta till klokheten, 3 ja, om du ropar efter insikten och höjer din röst efter klokheten, 4 om du söker den som silver och letar efter den som efter skatter, 5 då ska du förstå vad det är att vörda Herren och finna kunskapen om Gud.”

Om du har läst texten under menyn “Hem” vet du att de flesta av bedrägerierna har skapats av Jesuiterna, för att avleda uppmärksamheten bort från den Romersk Katolska Kyrkan och för att lura Kristna om sluttidens skeenden.

När du läser studiet med titeln End Times Antichrist Deception kommer du att förstå att de flesta seminarier lär ut koncept om profetiors uppfyllande som gömmer antikrist.

Och denna surdeg av falska läror sprider sig runt till Pastorer och Kristna, så att majoriteten blir lurade.

En av mina andra webbplatser, www.RomanCatholicBeliefs.org, ger en kortfattad sammanfattning av hur den Romersk Katolska Kyrkan är föremålet för de flesta profetiornas uppfyllelse.

Påven har proklamerat sig att vara Gud, att förlåta synder, och den frälsningen finns bara genom den Katolska Kyrkan. De har dödat över 100 miljoner Kristna under medeltiden och inkvisitionen. Och Jesuiterna försöker att driva världen in i en ny världsordning där alla kommer att dyrka deras falska Messias.

Jesuit präster finns runt om i världen och har lurat 1,2 miljarder Katoliker till att tro på falsk frälsning genom gärningar genom den Katolska Kyrkan.

Och eftersom Messias kyrka inte förstår att den Romersk Katolska Kyrkan är Mysteriet det Stora BabylonAlla skökors Moder, evangeliserar de inte bland Katoliker för att kalla dem ut ur kyrkan och till den sanna frälsning genom endast Messias.

Min vän, jag uppmuntrar dig att vara en Berean (människor i Berea mottog villigt Guds ord, undersökte vad de hörde, fortsatte att växa i sin tro) och undersök dessa saker, tro inte bara på mitt ord, försök inte försvara en position, sök bara sanningen.

Förrän Kyrkan förstår det stora bedrägeri som har förblindat henne, kan hon inte slåss för att övervinna fienden i kraften i Ordet.

Mitt hjärta krossas för Kristna som har blivit så lurade och inte har en aning om hur framtiden kommer att utspela sig, så de är som de ovisa jungfrurna som var oförberedda på Messias återkomst.

Mina tårar utgjuts för Pastorer, som omedvetet lär ut antikrists profetiska begrepp, för de kommer att hållas ansvariga för att vilseleda sin flock.

Jag ber i kraften av Yahusha Messias namn att han kommer att ge dig ögonsalva så att du kan se sanningen.

I Hans kärlek,

David Nikao

Print Friendly, PDF & Email